Gå til fremsiden

Airtaxi/Charter

Velg din destinasjon

Suksess avhenger ofte av hurtig kommunikasjon og raske beslutninger

Å reise er tidkrevende og ventetiden på flyplasser er svært kostbar for travle mennesker. Dårlige flyforbindelser og hyppige flybytter bidrar til ineffektivitet.

Ble møtet en time lenger enn planlagt? Skulle man gjerne besøkt to forskjellige byer på samme dag? Er det ønskelig å benytte natten til å reise?

Charterflyvning er ofte kostnadsnøytralt ved 4-6 personer til samme destinasjon. I tillegg kommer alle fordelene ved at man selv disponerer eget fly med avgang når og hvor man ønsker.


Tid er kanskje din viktigste begrensende faktor, og med våre fly bringer vi deg og dine kolleger til døren ved å benytte Europas utallige flyplasser som kanskje ikke betjenes av rutefly.


Jobb ombord


Vel om bord i våre romslige og komfortable seter kan du arbeide i ro og fred. Ingen forstyrrelser av noe slag – og medpassasjerene velger du selv!

Noen ganger ønsker du det lille ekstra og menyen ombord kan tilpasses dine personlige preferanser. Våre fly kan tilpasses de fleste behov.

Vi er parat 24 timer i døgnet og kan være i luften på kort varsel.

Hasteoppdrag uavhengig av ruteflytider kan noen ganger være ytterst avgjørende og vi løser oppgaven til avtalt tid og pris.

Ønsker du å kombinere frakt og passasjerer, er dette fullt mulig.

Vi har godkjennelse for frakt av farlig gods. Vårt personell står til disposisjon og sørger for at også frakten kommer trygt frem.

 

 

 

 
Login for redigering